Revideringen af oversættelse

Sprogrevision, gennemlæsning og korrekturlæsning af oversættelser

Revideringen af oversættelseDine tekster fortjener kvalitetskontrol.

Ud over en omhyggelig oversættelse af en tekst, er det ofte nødvendigt at revidere tekster oversat af dig selv for at kontrollere rigtigheden af bestemte kommercielle eller juridiske udtryk, eller blot for at sikre sammenhæng mellem subtile udtryk i hverdagssproget.

 

Indfødte oversættere

Til at foretage korrekturlæsningen eller den sammenlignende tekstlæsning, benytter Alphatrad sproglige kandidater og oversættere, der har målsproget som modersmål, og som er i stand til at arbejde med sproget indenfor den specifikke målgruppe. Disse oversættelsesspecialister er en garanti for dine teksters kvalitet og din virksomheds image.

Med denne korrekturlæsning forsvinder oversættelsesfejl og trykfejl fra dine forretningsdokumenter, ligesom fejlfortolkninger, ordforvekslinger, typografiske fejl eller oversættelser der er for direkte. Via korrekturlæsningen finkæmmer vores dygtige oversættere tekster på engelsk, tysk, spansk, portugisisk og russisk for blot at nævne de mest almindelige forespørgsler.

Denne oversættelseskontrol er yderligere interessant, hvis kildeteksten selv er utilstrækkelig som følge af et svagt ordforråd eller dårlig syntaks. Overlad det til Alphatrad at korrekturlæse dine kommunikationstekster eller tekniske dokumenter på engelsk, fransk eller andre sprog for at undgå ubehagelige overraskelser.

Send dine dokument(er) til os via e-mail for at modtage et uforpligtende tilbud!  Vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt! Det er gratis at bede om et tilbud, du vil dermed kunne se kvaliteten af vores arbejde.

 

SEO-Korrekturlæsning

Har du tekster på et fremmedsprog, som skal korrekturlæses for at sikre, at de er optimeret korrekt til søgemaskinerne? Så er du kommet til det rigtige sted, for vi har eksperter til rådighed som kan gennemlæse dine SEO tekster på mange fremmedsprog, som f.eks. tysk, engelsk, fransk, spansk eller italiensk. Ønsker du mere information om dette, kan du finde det her.