Korrektur og oversættelseskontrol

Korrektur og oversættelseskontrolIfølge FACT-Finder, der er førende inden for søgning og surfing på nettet, giver næsten 40 % af søgningerne på forretningernes hjemmesider ikke resultater, hvilket skyldes forskelle på, hvad der er skrevet af dem, der søger, og teksten på selve siden.

Her er det afgørende, at du bruger et oversættelses-, gennemlæsnings- eller korrekturlæsningsbureau til dine tekniske dokumenter, så de kan blive grundigt oversat og omskrevet.

 

Teamwork

Vores eksperter i oversættelse og korrekturlæsning/gennemlæsning arbejder sammen om at producere kvalitetsdokumenter i overensstemmelse med de originale dokumenter og i overensstemmelse med dine krav og deadlines.

Når vores eksperters oversættelse er afsluttet, overtager et team af korrektur- og gennemlæsere fra Alphatrad arbejdet med en dobbelt gennemlæsning og genlæsning ved sammenligning. Dette giver dig en garanti for et seriøst og præcist arbejde, der altid er i overensstemmelse med dit oprindelige krav til oversættelsen.

 

Respekt for sproglige nuancer

Teamwork mellem vores oversættere og korrekturlæsere forbedrer oversættelsesarbejdets kvalitet. Vores oversættere og gennemlæsere/korrekturlæsere er højt kvalificerede og engagerede i at levere et forståeligt og flydende redaktionelt arbejde, hvor der tages hensyn til hvert sprogs nuancer særegenskaber og teknikaliteter.

Verbale nuancer, syntaks, stavning og grammatik i begge sprog tages i betragtning.

Vi tilbyder en komplet og meget professionel oversættelsesservice. Oversættelsen og redigeringen/korrekturlæsningen fremstår brugbar og kan distribueres med fuld tillid ved modtagelsen.

Ud over sine kvaliteter som oversætter og redaktionel ekspert, er hvert medlem af vores team ekspert i sprogvidenskab og arbejder på sit modersmål. Vi har altid en oversætter, som er specialiseret i den branche, hvor du arbejder.

Således arbejder vores oversættere, korrekturlæsere og gennemlæsere metodisk. De forstår fuldt ud de pågældende tekster, som de mestrer ikke kun med hensyn til form, stavning og grammatik, men også opsætning.

Med et internationalt netværk og en stor spændvidde råder Alphatrad over oversættelsesbureauer, der er specialiserede i flere aktivitetsområder:

Kommunikation: kataloger, brochure, boligtidsskrifter, interne nyhedsbreve, finansielle værktøjer, salg og marketing: aktivitetsrapport, panel, forretningsledelse, salgsbrochure, website mv.

 

Og i mange tekniske områder og sektorer:

  • Reklame
  • Teknik og specialer
  • Medicin
  • Jura
  • Finans
  • Journalistisk
  • Handel
  • Referencemateriale, hjemmesider

 

Send dine dokument(er) til os via e-mail for at modtage et uforpligtende tilbud!  

Vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt! Det er gratis at bede om et tilbud, hvilket vil vise dig kvaliteten af vores arbejde.