Hasteoversættelser

Denne højt prioriterede service gør det muligt for dig at modtage din oversatte tekst inden for et par timer.

HasteoversættelserHasteoversættelser er et yderst konkurrencedygtigt koncept, som allerede har tiltrukket flere end 12.000 kunder. Det er yderst let at bestille en hasteoversættelse.

Brug online formularen til at få et tilbud på din hasteopgave. Når din ordre er godkendt, vil du modtage en e-mail med din oversættelse på det valgte sprog.

Uanset om det er på engelsk, tysk, spansk, italiensk, portugisisk, hollandsk eller et af de mange andre sprog, kan oversættelsesbureauet Alphatrad håndtere dette, grundet vores store netværk af oversættere fra hele verden. Ved at sende os dine computerfiler i formaterne Word, Excel eller PowerPoint vil du modtage dit oversatte dokument direkte med det oprindelige layout.

Med AlphaSearch, som er vores valg indenfor software-assistance, er vi i stand til hurtigt at identificere den bedste oversætter, der er til rådighed, til at opfylde din forespørgsel om en oversættelse inden for den ønskede frist og under hensyn til parametre såsom forventning, sprog og branche. Alphatrad er eneejer af det yderst konkurrencedygtige værktøj, der er udviklet in-house og skræddersyet til at imødekomme vores kunders behov.

 

Send dine dokument(er) til os via e-mail for at modtage et uforpligtende tilbud!  

Vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt! Det er gratis at bede om et tilbud, hvilket vil vise kvaliteten af vores arbejde.