Finansielle oversættelser

Leder du efter en pålidelig samarbejdspartner som kan oversætte dine finansielle dokumenter?

Finansielle oversættelserEn god oversættelse fra et sprog til et andet, drejer sig ikke blot om at sammensætte nogle gode udvalgte ord. Det er vigtigt at benytte sig af de korrekte terminologier, samtidig med, at oversættelsen er en klar og forståelig gengivelse af komplekse sammenhænge. Vi kan levere en oversættelse som er udført af specialister inden for det finansielle område, til globale eller listede virksomheder, revisionsvirksomheder, samt hele det finansielle netværk. De finansielle oversættere som arbejder på vores team er aktive, når det kommer til at vedligeholde og opdatere deres evner.

 

Vi håndterer jævnligt dokumenter såsom:

  • Mødenotater fra ledelses-, tilsyns-, rådgivende nævn og udvalg
  • Forretningsregnskaber, årlige og kvartalsvise rapporter
  • Rapporter inden for virksomhedsledelse og overholdelse
  • Finansielle regnskaber & revisionsrapporter
  • Prospekter & fond prospekter
  • Ad-hoc offentliggørelser, præsentationer og udbud

Vores sofistikerede administrationssystem – et vigtigt element når det kommer til store projekter med specifikke deadlines – sikrer, at vores klienter kommer tilbage igen og igen.

 

Vi tilbyder en specialist oversættelse af finansielle tekster, som dækker alle krav som din virksomhed måtte have.

Du har kun en kontaktperson hos os, og det er vores projektledere. De tager sig af dit projekt fra tilbudsgivningen, under oversættelsen, og indtil den færdige oversættelse er leveret til dig. De er tilgængelige til at besvare eventuelle spørgsmål og forslag som du måtte have. I tillæg til dette, har vi et team af IT-specialister, indfødte finansielle oversættere og korrekturlæsere som arbejder bag kulissen. Dette betyder, at du vil modtage en oversættelse af høj kvalitet, leveret til den aftalte tid.

 

Professionelle finansielle oversættelser

Vi ser frem til en personlig samtale, hvor vi sammen kan tale om dine behov inden for finansielle oversættelser. Anmod om et tilbud eller ring til os.